Sandra KolocKoloc Advocatuur. Gevestigd in een monumentaal pand, maar met een verre van monumentale aanpak: fris, resultaatgericht en to the point.

Koloc Advocatuur is een niche kantoor dat zich richt op ondernemingen met vragen of geschillen op het vlak van het intellectuele eigendomsrecht, het ICT recht en aanverwante rechtsgebieden, zoals e-commerce, domeinnamen en privacy. Koloc Advocatuur staat voor kwaliteit, integriteit en toegankelijkheid. 

De kwaliteit van de advisering wordt onder meer gewaarborgd door specialisatie. In deze steeds complexer wordende samenleving is het vrijwel onmogelijk geworden in vele rechtsgebieden kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren. Door een duidelijke keuze te maken voor een specialisme, blijft het mogelijk alle relevante wetswijzigingen, ontwikkelingen in de rechtspraak en vakliteratuur bij te houden. Zo krijgt u altijd een actueel en hoogwaardig advies tegen een goed tarief. 

Integriteit, waaronder openheid en eerlijkheid, staan hoog in het vaandel. Alleen wanneer er open en volledig wordt gecommuniceerd, kunnen adviezen goed aansluiten bij de belangen van de cliënt. Als cliënt ontvangt u altijd een eerlijke inschatting van de goede en kwade kansen van uw zaak. 

Toegankelijkheid hoort bij een goede adviseur. Met een kort telefoontje of mailtje zo mogelijk direct antwoord op uw vragen. Adviezen horen to the point en praktisch toepasbaar te zijn, waarbij meedenken en het inleven in de organisatie van de cliënt voorop staat. U heeft belang bij een heldere richting in plaats van een vele pagina's tellend advies. 

Over de oprichter, Sandra KolocSandra is advocaat sinds 2006 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht, het ICT recht en aanverwante rechtsgebieden, zoals e-commerce, domeinnamen en privacy. Zij heeft tussen 2006 en 2014 gewerkt bij JPR Advocaten en in augustus 2014 Koloc Advocatuur opgericht.

Sandra is eerlijk, no nonsense en komt haar afspraken na. In haar vrije tijd luistert ze graag naar muziek en houdt zij ervan om te sporten, m.n. mountainbiken, wielrennen en tennissen. Tijdens de vakanties trekt zij het liefste de bergen in om te wandelen, mountainbiken, skiën en snowboarden.   

Lidmaatschappen (vakverenigingen)

- Vereniging Informaticarecht Advocaten

Vereniging voor Auteursrecht

Vereniging voor Privacyrecht

Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht

Overige lidmaatschappen

- Burger Business Club

- Rotary Deventer Noord

- MKB Deventer

Afwezigheid

Tijdens (geplande of ongeplande) afwezigheid wordt de praktijk van Koloc Advocatuur waargenomen door:

Mw. mr. R.M. (Reny) Stark (Van Veen Advocaten), zij is bereikbaar via: r.stark@vanveen.com of per telefoon: 0318 687803. 

 

Sandra Koloc is ingeschreven als advocaat bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, tel. 070 3353535, info@advocatenorde.nl.

Klachten over Koloc Advocatuur worden behandeld conform de Kantoorklachtenregeling.

Koloc Advocatuur beschikt niet over een Stichting Derdengelden.